Tett på!

Vi ønsker å være en rådgiver som kan hjelpe deg og din virksomhet til å utvikle en sunn og lønnsom bedrift med trygge og gode arbeidsplasser. Derfor møter vi deg alltid på dine premisser. Derfor tilrettelegger vi et totaltilbud som fyller ditt behov. Og derfor skal vi alltid være tett på - både i gode å dårlige tider!

Om oss

Regnskapsførerne i Grenland AS (RFIG) ble etablert i 2005, og er et autorisert regnskapskontor med lokale eiere. Vi holder til i Porsgrunn, men jobber i hele østlandsregionen fra Fredrikstad i øst til Arendal i sør. Vi er i dag 16 ansatte og har et godt, inkluderende og utviklende arbeids- og fagmiljø. Hos oss finner du rådgivere med variert utdannelse og erfaring. Gjennom effektiv kompetanseutveksling og godt samarbeid, har våre rådgivere derfor de aller beste forutsetninger for å gi deg gode råd i enhver situasjon.  

RFIG AS ønsker å være en rådgiver som kan hjelpe deg og din virksomhet til å utvikle en sunn og lønnsom bedrift med trygge og gode arbeidsplasser.

Tett på
Vårt hovedfokus er å produsere gode og pålitelige regnskaper som du kan stole på og effektivt bruke som trygge styringsverktøy. Det oppnår vi best ved å være tett på i alle relevante sammenhenger. Gjennom strukturert og målrettet samarbeid med deg, skal vårt engasjement i kundefront bidra til økt kompetanse, energi og utvikling.

I gode og dårlige tider
Økonomi består av både opp- og nedturer. Vi i RFIG skal være med deg hele veien. Gjennom tett samarbeid og personlig oppfølging, skal vi lære deg og din bedrift best mulig å kjenne. Som rådgivere ønsker vi å kunne bidra til å sikre en mest mulig positiv utvikling i medgangstider og – ikke minst – hjelpe deg å snu en negativ utvikling nå det butter litt i mot.

For at du skal lykkes
Som kunde hos oss vil vi at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Derfor møter vi deg på dine premisser, derfor tilrettelegger vi et totaltilbud som er tilpasset dine behov og derfor følger vi deg alltid tett opp for å ivareta dine interesser. Kort sagt: Vi vil at du skal merke at vi alltid jobber for at du og din virksomhet skal lykkes!

Og derfor er vi veldig opptatt av:

  • Respekt og forståelse for hverandre
  • Systematikk i vårt arbeid
  • Taushetsplikt
  • Tillit gjennom troverdighet
  • Kvalitet
  • Rask og hyppig rapportering
  • God dialog og kontakt

Velkommen som kunde hos oss!

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×